Om Oss

Casual Gaming er en non-profit studentorganisasjon som har til formål å skape en felles sosial arena for spillinteresserte studenter og ungdom i Trondheimsområdet.

Casual Gaming arrangerer følgende:

Studlan

Studlan er et LAN som arrangeres to ganger i året, en gang på våren og en gang på høsten. Dette er et lavterskel arrangement og en sosial møtearena som kun er åpen for studenter. Det blir arrangert quiz, konkurranser i en rekke spill i tillegg til at vi stiller med brettspill og konsoller fra de siste tiårene. Vi stiller med egen kiosk med et variert utvalg i tillegg til lukrative felles bestillinger av mat. Møt opp for en morsom helg med spill og nye bekjentskaper!

Trøndelan

Trøndelan er et LAN som arrangeres en gang i året i Autronicahallen på Lade. Her finner man deltakere i alle aldre som samles rundt en felles interesse for data og spil. Det arrangeres konkurranser i en rekke spill både på data og konsoll i tillegg til andre spillrelaterte aktiviteter. Vi stiller med en kiosk med variert mat, drikke og snacks. Det er muligheter for både overnatting og dusj i lokalene. Meld deg på å bli en del av Trondheims største dataparty!

Konsoll og brettspillkvelder

Konsoll og brettspillkvelder blir arrangert flere ganger i året. Her møtes man for å spille konsoll og brettspill fra de tre siste tiår. Vi stiller med TVer, konsoller med spill og brettspill. Man står også fritt til å ta med egne spill. Møt opp for en lavterskel sosial kveld hvor man kan møte folk med felles interesser!

 

Casual Gaming er medlem av Hyperion.